Αποκήρυξη ευθύνης
Το luckycharm.gr δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό προϋποθέτει ότι θα αποθηκεύσουμε και θα χρησιμοποιούμε κατά διαστήματα τις προσωπικές σας πληροφορίες όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμούς επικοινωνίας και διεύθυνση E-mail. Θέλουμε επίσης να γνωρίζουν τα μέλη μας ότι τηρούμε το νομικά απαιτούμενο επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Αυτή η πολιτική προστασίας καλύπτει την ιστοσελίδα luckycharm.gr καθώς και πληροφορίες που θα δοθούν μέσω οποιουδήποτε τρόπου επικοινωνίας με τo luckycharm.gr. Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα, και/ή αποκτώντας την ιδιότητα μέλους αποδέχεστε τους όρους που περιγράφονται στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών
To luckycharm.gr διατηρεί αρχείο των εγγεγραμμένων μελών και πελατών της που περιέχουν προσωπικές πληροφορίες, με σκοπό την εξυπηρέτησή τους και την παροχή των υπηρεσιών της.
Προσωπικές πληροφορίες είναι οποιεσδήποτε πληροφορίες , επιτρέπουν σε κάποιον να επικοινωνήσει μαζί σας, ή περιγράφουν τη σχέση σας με το luckycharm.gr. Προσωπικές πληροφορίες είναι όσες δίδονται στα πλαίσια εξυπηρέτησης των προσωποποιημένων υπηρεσιών για την παροχή των οποίων έχετε εγγραφεί ως Μέλος του luckycharm.gr (τέτοιες υπηρεσίες είναι η παραγγελία μέσω Internet, η ρύθμιση αποστολής ενημερωτικών email, η παρακολούθηση του ιστορικού παραγγελιών σας, η λειτουργία της λίστας των Αγαπημένων σας, κ.α.) Συγκεντρώνουμε και αποθηκεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν γίνεστε μέλος και/ή συνδέεστε για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας, να κάνετε μια ερώτηση, να συμπληρώσετε μια φόρμα, να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή ή να μας στείλετε ένα E-mail.
To luckycharm.gr χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας πληροφορίες για να ολοκληρώσει πληρωμές, να απαντήσει σε ερωτήσεις ή αιτήματά σας, να παραδώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράσατε ή ζητήσατε, και να σας ειδοποιεί για τις επερχόμενες πωλήσεις και καμπάνιες, ενημερώσεις, ή ειδικές προσφορές που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιες ενημερώσεις, συμφωνείτε ότι τα στοιχεία που υποβάλλετε στην ιστοσελίδα της e-handmade.gr είναι πλήρη, ορθά, αληθή, ακριβή και έγκυρα και ότι εάν τυχόν αλλάξουν θα ενημερώσετε τη σχετική υπηρεσία μας, ώστε τα στοιχεία εγγραφής να διατηρούνται πλήρη, ορθά, αληθή, ακριβά και έγκυρα. Εάν ο χρήστης επιθυμεί να διακοπεί η επικοινωνία για προωθητικούς λόγους αρκεί να επισκεφτεί τη φόρμα επικοινωνίας του δικτυακού τόπου www.luckycharm.gr, όπου μπορεί να δηλώσει οποτεδήποτε τη σχετική επιθυμία του. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους. Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το luckycharm.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενομένη ή/και πιθανή παραβίαση ασφαλείας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδό τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης.
Το luckycharm.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα.
Τα προσωπικά σας δεδομένα προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της εκτέλεσης των παραγγελιών και των συμβάσεων που θα συναφθούν μέσω του  e-handmade.grγια την παροχή των παραγγελθέντων προϊόντων, καθώς και για τους σκοπούς που συμφωνούνται στην παρούσα πολιτική προσωπικών δεδομένων. Το δεν luckycharm.grσυγκεντρώνει δεδομένα για ανήλικες, δηλαδή άτομα που είναι κάτω των 18 ετών. Δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στις πωλήσεις του luckycharm.gr οι ανήλικοι.
Κάποιες από τις πληροφορίες που συλλέγονται στην ιστοσελίδα μας δεν είναι προσωπικές πληροφορίες, καθώς δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητα σας. Για παράδειγμα μπορεί να καταγράψουμε την διεύθυνση του server σας, το domain name, την ημερομηνία και την ώρα επίσκεψης σε αυτή την ιστοσελίδα και τις σελίδες που επισκεφθήκατε. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο σε ανώνυμη μορφή, για στατιστικούς λόγους και για λόγους ανάπτυξης της ιστοσελίδας. Παρόλ’ αυτά διατηρούμε το δικαίωμα χρήσης αυτών των πληροφοριών για να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε κάποιο άτομο εάν έχουμε λόγους να πιστέψουμε ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει εμπλακεί σε παράνομη ή ακατάλληλη δραστηριότητα σε σχέση με αυτή την ιστοσελίδα. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο δεδομένων που η ιστοσελίδα μεταφέρει στον Internet browser σας για λόγους ταυτοποίησης.
Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν ταυτοποιούν εσάς προσωπικά. Αντιθέτως, ταυτοποιούν τον Internet browser σας.
Οι περισσότεροι Internet browsers είναι ρυθμισμένοι να δέχονται cookies. Εάν προτιμάτε να μην τους λαμβάνετε, μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας να απορρίπτει τα cookies, ή να σας ειδοποιεί για το πότε χρησιμοποιούνται. Υπάρχουν επίσης προγράμματα ικανά να διαχειρίζονται τα cookies για σας. Απορρίπτοντας όμως τα cookies μπορεί να περιορίστει η λειτουργικότητα αυτής της ιστοσελίδας
Το luckycharm.gr δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των μελών της ιστοσελίδας της και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν, και σας βεβαιώνει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία φυλάσσονται με επιμέλεια από το  e-handmade.gr για τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς βάσει των διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).
Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα luckycharm.gr  συναινείτε όπως τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την εταιρία  luckycharm.gr ως υπεύθυνη για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει το e-handmade.gr για τη διενέργεια της εξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της.
Ωστόσο, επειδή ενδέχεται τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν τα μηνύματα των χρηστών που αποστέλλονται μέσω διαδικτύου, συνιστάται στους χρήστες να μην αποστέλλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πληροφορίες που επιθυμούν να παραμείνουν απόρρητες..
Η με τον ανωτέρω τρόπο γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων σας συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης των δεδομένων αυτών σύμφωνα με το παρόν. Σε περίπτωση που δεν συναινείτε στην κατά τα ανωτέρω χρήση των προσωπικών σας στοιχείων, δεν θα πρέπει να συμπληρώσετε τα σχετικά πεδία.
Το luckycharm.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία σας να σεβαστείτε και να ακολουθήσετε τους ανωτέρω όρους χρήσεως.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το luckycharm.gr καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι χρήστες ωστόσο ενημερώνονται ότι η αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αποτελεί τον πλέον ασφαλή τρόπο αποστολής, καθώς ενέχει κινδύνους ανάγνωσης των πληροφοριών αυτών από τρίτα πρόσωπα, μη εξουσιοδοτημένα.

Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, το 
 e-handmade.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (SecureSocketsLayer) . 

Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνει ο χρήστης όταν γίνεται μέλος του www.

Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, το  e-handmade.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (SecureSocketsLayer) . 
Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνει ο χρήστης όταν γίνεται μέλος του www.
Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, το  e-handmade.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (SecureSocketsLayer) . 
Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνει ο χρήστης όταν γίνεται μέλος του www.luckycharm.grΤο luckycharm.gr συνιστά στους χρήστες, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζουν τακτικά το password τους και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών.